Vildrosevej 2, Vesteregnen, 5932 Humble

Idyllisk sommerhus tæt på havet på Sydlangeland

Forestil jer et fredfyldt tilflugtssted omgivet af Langelands naturskønne landskab med duften af havet og blomstrende buske. På Vildrosevej 2 finder I netop dette - et charmerende, sort, træsommerhus med hvide vinduer og døre, som indbyder til afslapning og samvær på den sydvestlige del af Langeland.

I befinder jer kun en kort gåtur fra den nærmeste strand med en dejlig badebro, så I hurtigt kan komme en tur i vandet, og området byder desuden på fantastiske muligheder for vandreture langs kysten eller cykelture i det bakkede terræn. Sommerhuset ligger i et naturskønt område med masser af dyreliv.

Den 2.066 kvadratmeter store grund rummer en skøn, lukket have med flere terrasser, herunder en charmerende, hævet træterrasse mod øst og en overdækket aftenterrasse. Haven er anlagt med smukt blomstrende buske og en stor havedam.

Sommerhuset blev bygget i 1973 og er med sine veludnyttede 81 kvadratmeter bolig og ny varmepumpe indrettet til at skabe en åben og indbydende atmosfære. Køkkenet og stuen udgør et sammenhængende opholdsmiljø, hvor I kan nyde synet af flammerne fra den nye Morsø-brændeovn, mens aftensmaden tilberedes. Det hvide køkken passer fint til den lette, luftige stemning og åbner op til spiseafdelingen. To hyggelige værelser tilbyder privatliv og komfort, hvoraf det ene har direkte adgang til den østvendte træterrasse. Derudover indeholder huset et nyere badeværelse og et praktisk bryggers.

Udenfor finder I en praktisk carport, et skur samt et flot anneks med loft til kip og synlige bjælker og med sin egen overdækkede terrasse, som tilbyder ekstra plads til gæster eller som en fredelig retræte.

Hvis I søger et sted, hvor hver dag kan føles som en ferie er sommerhuset her et oplagt valg. Her kan I skabe jeres eget lille paradis, hvor livet går ned i tempo og naturens skønhed træder i forgrunden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.