Ejendomsmægler Jens Storm, Ejendomsmægler Jeanette Dubourg

Storm & Dubourg er din ejendomsmægler i Svendborg

Hos Storm & Dubourg tror vi på den gode klassiske ejendomsmægler, som bygger på gensidig tillid, personlige service og godt købmandskab. Vi er dine nærværende og tilstedeværende ejendomsmægler, der aldrig går på kompromis, men tværtimod går et ekstra stykke vej for at gennemføre handlen til din tilfredshed.

Ejendomsmægler i Svendborg som er personlig, erfaren og uafhængig

Vi er et ejendomsmæglerfirma bestående af uddannede ejendomsmæglere og valuarer. Vi sætter høj faglighed, stor erfaring og personlige relationer i højsædet. Vi har mange års erfaring med salg af alle typer boliger i det sydfynske, og har beskæftiget os med vurdering og salg af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, mindre landbrug og sommerhuse m.m. Det er vigtigt for os, at der er tillid og tryghed hele vejen igennem forløbet - både før, under og efter. Vi samarbejder kun med dem, som du ønsker, skal være en del af din bolighandel. Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening samt Danske Selvstændige Ejendomsmæglere.

Din proaktive ejendomsmægler i Svendborg

Uanset om du skal købe eller sælge en bolig – så står vi klar til at hjælpe dig til at opnå dit mål. Skriv dig op i vores køberkartotek og angiv ønsker til din kommende bolig – så giver vi dig besked når vi får en bolig der er relevant for dig –  du kan skrive dig op lige her
Står du modsat og overvejer at sælge din bolig kan du booke en gratis salgsvurdering online – book nemt din tid her Gratis salgsvurdering
Er du blot ude og sondere terrænet for ledige boliger, kan alle vores boliger ses her
Og hvis du er i tvivl om, hvor din næste bolig destination er henne, så kan du læse meget mere omkring Svendborg lige her.

2 x salg på rekordtid - hverken held eller ren tilfældighed!

Hvis hussalg er et spørgsmål om rent held og tilfældigheder - så er der jo ingen grund til, at betale mæglere for opgaven.
Storm & Douburg har nu solgt 2 huse for os på rekordtid. Det ene i 2019, og det andet i 2020.
Med begge huse startede vi desværre ud med en stor landsdækkende kæde. Liggetiden var høj og aktiviteten lav. Mægleren ringede en gang i mellem for, at fortælle os, at der ikke skete så meget - hvilket vi i øvrigt forlængst selv havde opdaget. Vi fik hen ad vejen lidt forskellige "historier fra de varme lande”, og indtrykket var, at mægler blot ventede på, at vi ville sætte prisen ned - så det hele blev lettere. For os så det ud til, at det mest handlede om, at få så mange formidlingsaftaler som muligt ind i butikken - uanset om man kunne nå, at arbejde seriøst med alle sager - eller ej. Så lang tid der er en formidlingsaftale, kan konkurrenterne nemlig ikke komme til. På den måde kunne mægleren nøjes med, at rykke på de sager, hvor køberne mere eller mindre selv kom på banen. Resten blev så bare liggende. 
Storm og Dubourg får herefter opgaven, og sætter samme udbudpris som tidligere mægler. Begge huse er herefter solgt på rekordtid. Vi mærkede tydeligt forskellen, især i deres tilgang til salg og samarbejde. De har ganske enkelt bare mere tid til den enkelte potentielle køber og til sælger. Storm & Dubourg gjorde sig stor umage med, at få vores huse “ind under huden", herunder gøre sig tanker om den nye familie, som ville passe til huset. Herefter arbejdede de meget præcist og professionelt i forhold til dette. Kort sagt - Vi oplevede både gnist og begejstring i kombination med stor faglig viden. Det resulterer selvfølgelig i tillid hele vejen rundt.
Hushandel handler ikke om, at være smart i en fart - men langt mere om rigtige levende mennesker, der er på vej i livet. I sådanne vigtige situationer handler det aller mest om viden, engagement og gensidig tillid. Kort sagt, at mægler er villig til også, at lægge sjæl i arbejdet for, at finde det optimale match mellem køber og sælger.
Når Storm & Duborg siger, at de gør deres yderste, og altid går ”det ekstra skridt, der skal til” for både købere og sælgere - så kan vi kun bekræfte det. Vi har nemlig oplevet det på egen krop x 2.


Bjarne & Anne-Lene
Ejendomsmæglerfirmaet Storm & Dubourg, Lundevej 9A, Svendborg
Ejendomsmæglerfirmaet Storm & Dubourg på Lundevej 9A Svendborg
Jeanette Dubourg og Jens Storm ved indgangen til Ejendomsmæglerfirmaet Storm & Dubourg