Ejendomsmæglerfirmaet Storm & Dubourg

Personlig og effektiv bolighandel med kunden i centrum

Skal din bolig sælges - og tør du gøre det uden at spørge os?


Når du sætter dit hjem til salg, er der to ting, som er helt afgørende: Du skal have den optimale salgspris, og du skal have fuld tillid til din ejendomsmægler i hele processen.
Hos Storm & Dubourg er du garanteret en tæt, personlig kontakt og løbende dialog. Det betyder, at du er i trygge hænder fra det øjeblik, der er et til-salg-skilt i vinduet, og indtil nøglerne er overdraget til køberen. Hos os er du med andre ord garanteret en salgsproces, som både er professionel og personlig.
Når vi skal finde den rette køber og dermed sikre dig den optimale salgspris, er det afgørende, at vi kender din bolig så godt som muligt. En bolighandel - handler om mennesker. Mennesker agerer i forhold til fornuft, sanser og følelser. Samtidig er salget af dit hjem ofte en epokegørende tid i livet, som markerer et nyt kapitel. Vi gør derfor en dyd ud af at møde dig i netop den livssituation, du står i.
Når vi skal sælge din bolig, laver vi en plan, så processen tilpasses dine ønsker og behov.
Vi gennemgår din bolig grundigt både indvendigt og udvendigt, så vi har alle de oplysninger, som en potentiel køber vil spørge ind til. Men vi vil også gerne fremhæve de unikke fordele, som måske ikke kan ses med det blotte øje. Derfor kan du med stor fordel forberede en liste med alle plusserne ved dit hjem. Det kan være stikord om det hyggelige nabolag, vejfesten, den lille sti til skolen osv.
Det kan også være den ekstra solrige krog på terrassen, det bedste sted i stuen, morgensolen i køkkenvinduet, rådyrene i haven m.m.
Vi sender dig naturligvis også et oplysningsskema, hvor du oplyser om alle boligens forbedringer og relevant renovering. På den måde får vi det fulde overblik over boligens unikke fordele - både de åbenlyse, men også dem, som kun boligens ejer kender.

Skal du sælge bolig, og tør du gøre det uden at spørge os?

Gratis og uforpligtende salgsvurdering. Vi finder en tid, der passer dig.
Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og har tillid til os både før, under og efter forløbet.
Når vi kommer, gennemgår vi boligen, både ude og inde og bagefter laver vi sammen en plan for salget ud fra dine ønsker og behov.
Sådan kan du forberede dig på vores besøg - Lav en liste med alle plusserne ved dit hjem;
-               De søde naboer, vejfesten, lokalmiljøet osv.
-               Husk alt det man ikke kan se: Den lune krog på terrassen, det bedste sted i stuen, stemningen i haven      osv.
-               Hvad faldt du selv for da du købte boligen?
-               Hvad er sværeste at forlade?
-               Hvilke forbedringer har du lavet ved boligen?

Få en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig for en aftale

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031