Jens Winthers Vej 10, 5900 Rudkøbing

Indflytningsklar villa med mange muligheder beliggende i Rudkøbing

Centralt beliggende i Rudkøbing ligger denne fantastiske røde murermestervilla, som fremstår velholdt og indflytningsklar til nye ejere. Beliggenheden er ideel med kort afstand til diverse indkøb- og handlemuligheder, daginstitutioner, Langelands hallen m.m. Derudover er der kort afstand til Ørstedskolen, som samler alle børn fra 0. klasse til 10. klasse. Det smukke naturområde i Rudkøbing ved Vejlen og Fredskoven har I også i kort gåafstand fra boligen.

Boligen på 280 kvm indeholder en entré, stue, stue/opholdsrum, bad og toilet og et fantastisk køkken/alrum. Desuden indeholder boligen en tilbygning, hvor I finder bagindgangen samt et praktisk bryggers med en trappe op til tilbygningens to værelser. På resten af førstesalen finder I en repos til opbevaringsplads, tre gode værelse og et toilet. Fra det ene soveværelse er der adgang til en lille terrasse.

Udenfor venter en dejlig og ugeneret have, perfekt til afslapning og leg for både børn og voksne. Fra køkkenets terrassedør kommer man ud til en hyggelig og hævet terrasse, der giver mulighed for at nyde udsigten over den flot anlagte have. Der er desuden en flisebelagt terrasse, velegnet til at kunne samle flere gæster. Haven er anlagt med flere hyggelige haverum, så man kan nyde solens gang i løbet af dagen.

Ejendommen indeholder desuden en dobbeltgarage, ideel til to køretøjer eller til ekstra opbevaringsplads. Ekstra plads finder I desuden også ude i udhuset samt i husets rummelige bryggers.

Ejendommen har flexboligstatus, og kan dermed også bruges som fritidshus samt mulighed for erhverv og bolig.

Har boligen din interesse? Så er du velkommen til at kontakte os for en fremvisning på tlf. 62208080.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.