Avernakøvej 29C, 5700 Svendborg

Attraktiv rækkehus på lukket vænge

Denne særdeles attraktive og velbeliggende rækkehus er beliggende på Avernakøvej 29C i Svendborg. Ejendommen har en fremragende placering på et roligt og lukket vænge med kun fem minutter på cykel til Svendborg bymidte.

Rækkehuset byder på en funktionel indretning og indeholder blandt andet en indbydende entré samt et rummeligt, hvidt og moderne køkken med spiseplads. Fra køkkenet er der heraf adgang til et funktionelt bryggers med vaskesøjle og god skabsplads. Badeværelset er velindrettet med tilstrækkelig plads og nødvendige faciliteter. Derudover indeholder boligen tre gode værelse - heraf ét stort og to mindre soveværelser. En af de største træk ved denne ejendom er den rummelige stue, der byder på en behagelig atmosfære og et fantastisk lysindfald. Stuen har desuden direkte udgang til den hyggelige lille have, hvor man kan nyde afslappende stunder på den flotte fliseterrasse. Også her finder I en hyggelig overdækket terrasse med plads til hyggelige stunder i behagelige havemøbler. Tilhørende er en carport til bilen.

Beliggenheden er ideel med kort afstand til dagligvareindkøb, hvilket sikrer bekvemmelighed i hverdagen. Desuden kan du nyde det skønne naturområde, idet boligen grænser op til Kobberbækskoven og Caroline Amalielund skoven med den vandrige og slyngende Trappebæk samt hyggelige stisystemer.

Denne rækkevilla er perfekt til dem, der ønsker at bo i et roligt område med gode naboforhold og samtidig have nem adgang til dagligvareindkøb og naturen tæt på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.