Allesøvej 103, Lumby-Torp, 5270 Odense N

Villa med sjæl og historie beliggende i landlige omgivelser

Denne unikke og hyggelige ejendom er den tidligere Friskole Elholm, der er opført mellem 1885 og 1941, og som repræsenterer en historisk perle. Skolen havde en botanisk have og en gymnastiksal mv.

Beliggende i en naturskøn kulisse med udsigt over marker og æbleplantager, byder denne ejendom på en ideel placering, kun 9 km til Odense banegård. Derudover ligger Otterup og Søndersø kun 10 km væk, samt finder du skønne Hasmark Strand 18 km væk.

Boligen indeholder: En indbydende entré samt en stor praktisk bagindgang med trappe op til førstesalen. En stor vinkelstue med et moderne præg og høje paneler - et dejligt opholdsrum til hele familien. Fra stuen går du videre ind i et køkken af hvid og bøg, og med en god lille spiseplads til 2 personer. Fra køkkenet er der udkig mod haven. I stueetagen finder I også et stort værelse/arbejdsrum med walk-in-closet. Derudover har nuværende ejer renoveret et moderen badeværelse i stueetagen.

På førstesalen finder I en repos og tre gode værelser. Første salen har indbygget skabe og en hel skabsvæg i mellemgang, hvilket giver jer en del gode opbevaringsmuligheder. Vinduer og kvist er fra 2018, og lavet af en lokal tømrer. Fra førstesalen ser I ikke kun udsigt til den smukke blomstrede have, men også udsigt til de mange grønne marker ud mod horisonten. En udsigt som især kan nydes om sommeren.

Haven er et kapitel for sig og skal simpelthen opleves med alle de skønne hyggekroge og terrasser, forskellige træer, blomsterbede, isoleret værksted med indlagt el og kraft og ikke mindst den pragtfulde havepavillion og meget mere.

Her er der tale om en ejendom der løbende er renoveret og vedligeholdt.

Ejendommen opvarmes med luft til vand varmepumpe, solpaneler og træpilleovn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.