Enghavevej 25, 5700 Svendborg

Familievilla i børnevenligt kvarter med udsigt

I et børnevenligt villakvarter, blot ti minutters gang fra Svendborg bymidte, ligger denne charmerende familievilla med plads til børnefamilie, der nu udbydes til salg. Her er tale om en villa fra 1957, som er opført i to plan med fuld og yderst funktionel kælder.

Villaen er godt indrettet med et køkken, badeværelse, en hyggelig stue og tre gode værelse i stueetagen. Træd derefter op til første sal, hvor endnu en dejlig stue samt et stort soveværelse venter. I finder derfor fire reelle værelser i boligen. De mange ovenlysvinduer på førstesalen bidrager til et fantastisk lysindfald samt skaber en god rummelighed. Her er det også værd at nævne den fine franske altan på husets gavl. Kælderetagen byder på et praktisk bryggers, et toilet og fire gode disponible rum. Der er således betydelig god plads til opbevaring, et hobbyrum, legeværelser, kontor eller andet.

Dette hjem er ideel til en børnefamilie, da der er plads til leg og udfoldelse I den hyggelige have hertil. En stor græsplæne foran og bagved huset samt en skøn terrasse tilbyder dejlige udendørsarealer. Fra drivhuset på toppen af den skrående grund åbner sig en vidunderlig udsigt over byen og helt ud til vandet. Haven er beriget med forskellige frugttræer, der bærer lækre frugter i sæsonen. Den dejlige have er også et tilholdssted for en mangfoldighed af dyreliv herunder søde små pindsvin og et rigt fugleliv. Der er god biodiversitet i haven, da der ikke bliver sprøjtet.

Ejendommen ligger i et venligt kvarter blandt søde og hjælpsomme naboer, der tilføjer en følelse af tryghed til hverdagen. Området har en karakter af børnefamilier, grønne arealer og hertil adgang til forskellige stisystemer.

Ejendommen ligger tæt på forskellige skole- og daginstitutioner. Bl.a. en børnehave og vuggestue lige nede ad vejen. Derudover findes en privatskole, musikskole, biblioteket og offentlig transport i nærheden samt Svendborg by og Havnen, alt sammen inden for gå- og cykelafstand. Der er heller ikke langt til naturskønne omgivelser ved skov og kyst, mens pendleren får glæde af den nemme tilkørsel til Svendborgmotorvejen på bare 5 minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.