Rolighedsvej 16, 5900 Rudkøbing

Villa med god beliggenhed nær bibliotek og centrum

Lige i hjertet af Rudkøbing ligger denne villa - blot et stenkast fra det lokale bibliotek og indkøbsmuligheder i centrum.

Denne villa har en utrolig central placering med kort gåafstand til Rudkøbings mange indkøbsmuligheder og handelsgader. Her finder du alt hvad hjertet begærer, fra butikker til restauranter, biografoplevelser og meget mere. H. C. Ørstedsparken er også inden for rækkevidde, hvilket giver mulighed for ren afslapning og hyggelige gåture i parken og videre ned mod den hyggelige havn, med kig hen mod Langelandsbroen og Siø.

Off. Transport mod Svendborg, Bagenkop og Lohals finder du blot 5 minutter fra adressen.

Boligen ligger godt tilbagetrukket fra vejen, så man har en mere fredelig beliggenhed. Når du, som det første, træder ind i boligen bliver du mødt af en lys og rummelig entré. Her finder du på højre hånd et badeværelse og efterfølgende et pænt køkken med hvide skabselementer. Går du i stedet til venstre i entréen, så kommer du ind i boligens rummelige stue. Fra stuen har du heraf adgang til to værelser. Boligen har også en førstesal, som lige nu står som et tomt loftrum, men som kan udnyttes til stue eller soverum, hvis der er behov for det. Alt i alt er det en charmerende lille bolig med en dejlig forhave, midt i byen.

Lyder denne villa som noget for jer, så kontakt os allerede i dag for fremvisning på tlf. 62208080. Vi glæder os til at fremvise bolig for jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.