Kulepilevej 20, Kulepile, 5900 Rudkøbing

Velholdt villa med lukket gårdhave i Kulepile nær Rudkøbing

Ønsker I en indflytningsklar rummelig villa, som er velholdt og i god stand, så er denne gulstensvilla på Kulepilevej ideel til jer. Boligen er løbende blevet vedligeholdt og byder blandt andet på tre gode værelser og et lyst badeværelse fra 2013. Via en lille trappe når I bryggerset med vaskefaciliteter. Det er værd at nævne, at taget blev skiftet i 2015, og at boligen har offentlig vandforsyning, kloakering samt fjernvarme.
~
Boligens samlingspunkt er den rummelige stue med et større vinduesparti ud til haven. Her kan I samles til flere hyggelige stunder i de bløde møbler eller over maden ved spisebordet. Køkkenet i massiv eg er placeret i forlængelse af stuen. I har gode muligheder for at sætte jeres eget præg på boligen, eksempelvis ved at åbne op til køkkenet og dermed skabe et køkken-alrum i forbindelse med stuen.
~
Udenfor får I glæde af en dejlig, lukket gårdhave, der ligger ud til marker, hvor I ugeneret kan nyde solen og skyggen på havens mange terrasseområder med udsigt til flotte træer og buske. Terrassen ved huset byder på morgensol, og aftensolen kan I nyde fra den overdækkede terrasse bagerst i haven. Derudover har I en indbygget garage og et skur.
~
I bosætter jer i et roligt kvarter, hvor I med en kort cykeltur kan nå kysten og Rudkøbing, hvor I finder daginstitution, skole, supermarked, butikker og spisesteder.
~
Fra boligen er der 21 km. til Svendborg, hvilket svarer til ca. 20 minutters kørsel i bil. Odense ligger 60 km. fra boligen, svarende til en køretur på ca. 50 minutter.
~
Bestil en fremvisning i dag, og udlev jeres boligdrømme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.