Havnepladsen 7B, st. th., 5900 Rudkøbing

Ejerlejlighed med god beliggenhed på havnen

Her finder du en perle af en lejlighed, beliggende i hjertet af Rudkøbing, placeret i den måske flotteste bygning på havnen, istandsat og gennemrenoveret i 2004. I bebyggelsen findes elevator, hvilket gør lejligheden komfortabel og også senior- og handicapvenlig. Bemærk at lejligheden er en flexbolig som betyder, at du selv kan vælge om det er din helårsbolig eller sommerlejlighed.

De to ejerlejligheder i stuen er oplagt flerfamiliers bolig, idet tidligere ejer har opsat en branddør imellem de to lejligheder, så man nemt kan gå fra det ene og ind i det andet.

Derudover er der mulighed for at sløjfe døren, så lejlighederne kan separeres og sælges hver for sig.

Fra ejendommen er der kun 5 minutters gang til Rudkøbings hyggelige torv og gågaden med butikker, samt indkøbsmuligheder mm. Herudover nås Færgen til både Strynø og Ærø på få minutter. Ejendommen er også beliggende lige ved siden af et fitness center, samt badeanstalten, hvor du kan nemt kan tage en dukkert i havet.

Har du/I lyst til at se denne skønne ejendom i Rudkøbing by, tæt på det sydfynske øhav, så giv os et kald på tlf. 622208080, og lad os fremvise herligheden for dig/jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.