Østerled 4, Lindelse, 5900 Rudkøbing

Velholdt villa midt på dejlige Langeland

På Østerled 4 i Lindelse, nær Rudkøbing, finder I denne solide murstensvilla, der ligger tilbagetrukket fra hovedvejen. Her kan I glæde jer til hele 158 m2 og en veldisponeret planløsning, der giver skønne rammer om familielivet. Dertil kan I se frem til hyggelige naboomgivelser og et godt lokalsamfund, hvor der er kort afstand til dagligdagens behov.

Den nydelige rødstensvilla fra 1937 er løbende blevet renoveret og præsenterer sig lyst og indbydende. Blandt andet er der blevet skiftet vinduespartier og yderdøre samt tag og elinstallationer. Der er tale om en bevaringsværdig ejendom, hvor man har istandsat boligen med stor respekt for den originale stil.

Fra entréen er der adgang til et badeværelse samt et rummeligt køkken, hvor I har mulighed for at indrette en spisekrog til hverdagens måltider. Videre herfra træder I ind i to indretningsvenlige stuer en suite, hvor I fint kan etablere et blødt sofahjørne og ekstra spiseplads. Stueetagen rummer også et viktualierum, bryggers med plads til vaskefaciliteter samt et værelse, oplagt som hjemmekontor.

På førstesalen venter en regulær værelsesafdeling bestående af tre værelser samt et badeværelse med badekar. Det ene værelse har desuden en altan med morgensol.

I kælderen får I fem disponible dum med mange anvendelsesmuligheder samt yderligere et badeværelse med badekar.

Udenfor kan I glæde jer til en sand sommeroase i den skønne, lukkede have med masser af privatliv. Dertil får I et sydvendt terrassemiljø, hvor I kan nyde mange solskinstimer, mens børnene leger i den dejlige have. På den 1.118 m2 store grund finder I også en garage.

Fra adressen er der ikke langt til hverken skov eller vandet, hvor gode stisystemer fører jer sikkert til jeres bestemmelsessted. Hverdagens gøremål klares i Humble, der ligger små to kilometer væk, hvor I har både indkøb, skole og daginstitution.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.