Kronens Have 39, Lohals, 5953 Tranekær

Indflytningsklar helårs/fritidshus nær skov, strand og Lohals Havn

På Kronens Have 39 venter jer et skønt fristed nær skov og vandet. Fra huset vil I kunne gå til stranden, indkøb og til Lohals Havn, der særligt i sommerperioden emmer af liv med restauranter og ishus, ligesom det også er her, den populære Frikadellefest bliver afholdt.

Fra baghaven har I adgang til Nordskoven, hvor I kan gå på opdagelse blandt gamle træer.~Grunden ligger i ugenerede omgivelser på et lukket vænge, og der er god plads til hele familien både inde og ude, da huset ligger på en dobbeltgrund. Den store have byder på en bred græsplæne og mange forskellige frugttræer og bærbuske. Hvis du har hund, løber den ikke væk, da haven er indhegnet med vildthegn. Dette ses dog ikke, da en blomstrende syrenhæk omkranser hele grunden, og gør den dejlig privat.

Huset har en sydvendt overdækket terrasse, hvor I kan grille og spise om sommeren. I forbindelse med garagen er der et stort disponibelt rum, der kan bruges til værksted eller opbevaring.

Indenfor får I glæde af 150 kvadratmeter, der fordeler sig på to etager. Huset har de sidste år~gennemgået en renovering af alle rum. Køkken og stue er placeret i åben forbindelse med hinanden, og I får således et stort samlingspunkt, hvor I kan være sammen om alt fra madlavning til hygge foran brændeovnen. I stueetagen er der også to fine værelser og et badeværelse. Trægulvene i stueetagen er slebet og lakeret i 2021, og der er nye Wavin-styringsenheder til gulvvarmen i alle rum.

På førstesalen er der i 2022 lagt nyt og slidstærkt gulv i alle rum. Her finder du et aktivitetsrum med klatrevæg, bordfodboldbord og poolbord samt udgang til en overdækket altan. Der er også~to fine værelser og endnu et badeværelse. Begge badeværelser har desuden fået udskiftet bruser og møbler i 2021.

Huset er pt. udlejet gennem Sol og Strand og omsatte i 2023 for 140.662 kr. I 2024 er der lejet ud for 106.000 kr. indtil videre (maj måned). Der er ikke åbnet for udlejning for 2025 endnu.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.