Stengadevej 13, Bammeskov, 5953 Tranekær

FLEXBOLIG - Velholdt villa omgivet af Trankærs skønne naturomgivelser

Denne smukke bolig på Stengadevej 13 kombinerer det bedste fra landlige omgivelser med moderne komfort. Med sine imponerende, rummelige værelser, en stor have og en fredelig beliggenhed, er denne ejendom ideel for dem, der søger ro og plads til at udfolde sig.

Boligen har et boligareal på hele 212 kvadratmeter. Derudover er der en carport på 48 kvadratmeter og et udhus på 20 kvadratmeter. Stueetagen er indrettet således, at du først træder ind i en gæste entré, der leder dig videre ind i den oprindelige del af huset. Her finder du to rummelige stuer og husets ældre køkken. Fra køkkenvinduet skuer du over en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab med vilde heste. Fra køkkenet er der adgang til et praktisk bryggers, der har tilstrækkelig plads til sko, jakker og tasker. Bryggerset fører dig videre ind i en nyrenoveret tilbygning, som indeholder et stort badeværelse med røde klinker og et stort og lyst alrum. Dette alrum udføres med loft til kip, synlige bjælker og et stort glasparti for enden af alrummet, der fylder rummet med naturligt lys. I alrummet er der etableret et køkken, som endnu ikke er fuldt færdiggjort. Der er blevet monteret loftspots, samt der er gulvvarme heraf med et pillefyr som varmekilde. Fra alrummet finder du en trappe, der fører op til en fin og pladsvenlig hems.

På førstesalen finder du, udover en repos og nyere toilet, to nyere renoverede værelser med indbyggede skabe og velux vinduer. Ejendommen er blevet løbende vedligeholdt og renoveret, så den fremstår i yderst indflytningsklar stand.

Huset er placeret på en 1.762 kvadratmeter stor grund, der indeholder en smuk og hyggelig have med flere skønne hjørner, hvor man kan sidde og nyde udsigten til marker, som grunden grænser op til. Dette hjem byder på smukke omgivelser tæt på skoven, samtidig med at du kun er en kort køretur fra indkøbsmuligheder i Tullebølle og i Rudkøbing. Ejendommen ligger også i nærheden af Tranekær Slot, som ligger i hjertet af den charmerende Tranekær by med sin karakteristiske kirke og smukke gamle bygninger.

Ejendommen er beliggende i det sydlige Tranekær, hvilket giver dig mulighed for at nyde den skønne natur og samtidig have let adgang til nødvendige faciliteter. Her kan du nyde roen og pladsen i skovens nærvær. For enden af vejen finder i en fin strand på Langelands østlige side. Derudover ligger ejendommen ikke langt fra Oehlenschägers bøg, der står smukt i en "lysning" ved vandet i Stengade skov.

Dette er en enestående mulighed for at eje en charmerende villa med en stor have i rolige omgivelser syd for Tranekær. Tøv ikke med at kontakte os for mere information eller en fremvisning. Vi ser frem til at høre fra dig!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.