Musvitvænget 1, Hesselbjerg, 5932 Humble

Stort, lyst sommerhus nær Hesselbjerg Strand

På skønne Langeland tæt på Hesselbjerg Strand finder I dette dejlige sommerhus på Musvitvænget 1. Boligen er opført i 1997 og rummer 93 kvm, som fordeler sig over en rigtig god planløsning med fire værelser, to badeværelser, en sauna og et opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Hertil har I en grund på 1.408 kvm med et stort, solrigt terrassemiljø.

I bliver en del af et roligt, hyggeligt sommerhusområde, hvorfra det tager cirka et kvarter at gå til vandet ved Hesselbjerg Strand, som er blandt de ti bedste sandstrande i Danmark. På få minutter i bil kommer I til Humble med indkøbsmuligheder, bageri og spisesteder.

Udefra præsenterer sommerhuset sig ganske charmerende med en lys træfacade, hvide vinduesrammer og rødt tag. I husets vinkel er der anlagt en stor træterrasse, som har sol fra morgen til aften og er delvist overdækket. Derudover får I glæde af græsplænen, der er let at vedligeholde, og ved hoveddøren finder I ligeledes en terrasse.

I det åbne opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i ét er der loft til kip, hvilket skaber en behagelig rumfornemmelse. Køkkenet er udført med hvide fronter og gode opbevaringsløsninger, og hele rummet modtager et gavmildt lysindfald fra syd. Hele rummet har rigtig god plads til mange gæster, og med de fire værelser får I også mulighed for overnattende gæster. Alle fire værelser har indbyggede skabe, og på det store badeværelse er der en hjørnespa og adgang til saunaen.

Lyder det som jeres næste sommerhus? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.