Elvira Madigans Vej 23, Tåsinge, 5700 Svendborg

Stråtækt bindingsværksidyl på Tåsinge

I den hyggelige by Landet på Tåsinge ligger denne usædvanligt charmerende og stemningsfulde ejendom, der ikke alene byder på Morten Korch-idyl med stråtag og bindingsværk, men hvor også omgivelserne er i særklasse. I baghaven løber en rislende å, og i baggrunden har I de knaldgule rapsmarker. Velkommen til!

Adressen hedder Elvira Madigans Vej 23, og bare en smule længere henne ad vejen ligger Landet Kirke, hvor selvsamme cirkusprinsesse ligger begravet med sin udkårne. I Landet kan I også foretage dagligvareindkøb, mens I i Lundby, der hurtigt nås på cykel, kan tilgå skole, pasningstilbud og idrætsfaciliteter. Da Landet er placeret centralt på øen, er det hurtigt og nemt at nå til henholdsvis både Svendborg og Langeland derfra.

Udefra ses det flotte stråtag, som får selskab af sortmalet træværk og hvide tavl. Kernetræsvinduerne er de oprindelige fra 1877, hvor stedet blev opført, og som I træder inden døre, ankommer I til en bolig på 141 kvadratmeter. Der er synlige bjælker under lofterne, og visse steder er loftshøjden autentisk lav. Ikke desto mindre er her lyst og indbydende takket være de rige lysindfald.

For godt femten år siden blev der lagt plankegulv i vinkelstuen, siden er det blevet hvidolieret, og herudover råder I over et nydeligt køkken med tilhørende spiseplads samt tre værelser, hvoraf sælger, der har boet i huset i 61 år, er ved at istandsætte det ene. Et badeværelse, et viktualierum med en lille kartoffelkælder samt to disponible rum afrunder boligen. Bemærk desuden, at der er indlagt fibernet, og at der er efterisoleret med 100 mm i gavlen, ligesom tagetagen er efterisoleret.

Grundens samlede areal er på 1.230 kvadratmeter, og den er præcis lige så hyggelig og sjælfuld som huset. Der er både bede, drivhus og et udmærket udhus.

Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.