Bukkeskovvej 4, Botofte, 5953 Tranekær

Charmerende landejendom med potentiale nær Tranekær Slotspark

Velkommen til denne enestående landejendom, der strækker sig over et imponerende areal på 283 kvadratmeter. Ejendommen blev oprindeligt opført i 1872 og byder på en unik kombination af historisk charme og moderne komfort. Beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved Tranekær Slotspark, er dette hjem det ideelle valg for dem, der drømmer om at bo på landet med mulighed for at sætte deres eget præg.

Stueetagen er blevet flot renoveret og fremstår indbydende med sine lyse rum. Her finder I bl.a. et rummeligt værelse udstyret med walk-in closet samt eget badeværelse, hvilket giver jer privatliv og komfort. Derudover byder stueplanen på et kontor, to hyggelige stuer samt en hall, der skaber en varm velkomst til hjemmet. Det store køkken har plads til spisning og samvær omkring madlavningen, mens bryggerset tilbyder praktiske faciliteter til hverdagen. Et ekstra badeværelse fuldender denne etage.

Førstesalen rummer to værelser, men her er der behov for lidt kærlig opmærksomhed for at bringe det op til de moderne standarder. Dette giver jer dog muligheden for at forme jeres drømmehjem præcis som I ønsker det. Potentialet er stort, og kun fantasien sætter grænser.

Grunden huser hele ti bygninger inklusive stuehuset. De ni øvrige bygninger kræver nogle håndværksmæssige færdigheder for at genvinde deres tidligere pragt eller transformeres efter jeres visioner – perfekt til den kreative sjæl eller den håndværksmæssige familie.

Den store have inviterer til udeliv med rigelig plads til både leg og afslapning samt muligheden for at anlægge egen grøntsags- eller urtehave – ideelt for dem der ønsker selvforsyning eller blot nyde friskplukkede råvarer fra egen jord.

Ejendommens beliggenhed kombinerer landlig idyl med bekvem adgang til daglige fornødenheder nærmeste indkøbsmulighed findes i Tullebølle blot en lille køretur væk. For mere omfattende shopping eller kulturoplevelser ligger Rudkøbing blot 14 kilometer fra adressen.

Dette er en sjælden mulighed for at erhverve sig en ejendom fyldt med historie og potentiale i hjertet af Langelands smukke natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.