Bukkeskovvej 4, Botofte, 5953 Tranekær

Renoveret landejendom i ugenerede omgivelser

Denne ejendom fra 1872 ligger i landlige omgivelser på Langeland nær Tranekær. De 283 m2 er blevet nænsomt renoveret med respekt for ejendommens ældre stil, og I kan derfor glæde jer til at overtage et hjem med sjæl og charme tilsat moderne detaljer. Huset egner sig godt til en familie, og her er plads til at udleve store drømme; om det er at holde heste, starte en Bed and Breakfast eller erhverve sig et sommerhus til hele den store familie. Planløsningen råder over tre soveværelser, et kontor, walk-in-closet, stort køkken-alrum og to stuer foruden to badeværelser. Den kæmpe have er også en bonus.

Den rødstenede ejendom præsenterer sig nydeligt med hvidmalede, sprossede vinduer og en markant, sortmalet dør med rosenbuske i hver side. På gårdspladsen er der masser af plads til flere parkerede biler.

Den store hall byder jer hjertelig velkommen indenfor, og leder jer videre til det anseelige køkken, som I kan glæde jer til at opleve. Med sine sorte fronter giver køkkenet modspil til Höganäsklinkerne på gulvet og de fritlagte hanebånd. Væggene er fritlagte, og det rå element fra murstenene understreger også stilen på skønneste vis. Læg endelig også mærke til storpejsen med indbygget pizzaovn samt gulvvarmen, der breder sig. Fra hallen er der også adgang til de to rummelige og hyggelige stuer, hvor I kan indrette spisestue og dagligstue. Videre finder I et stort kontor, et værelse, et walk-in-closet samt to badeværelser og et bryggers. Det ene badeværelse er renoveret i 2021. Udestuen er også renoveret i 2021. På første sal er der et kæmpe loftrum, men der er også etableret to værelser.

I haven er der ro og fred, og I kan nyde solen på de to solrige terrasser, mens I også får selskab af passerende rådyr.

I bosætter jer nær Tranekær Slotspark, mens nærmeste indkøbsmulighed ligger i Tullebølle. Ønsker I mere byliv er Rudkøbing 14 kilometer fra adressen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.