Vejstrupvej 5, Brudager, 5882 Vejstrup

Nybygget etplansvilla i fredelige Brudager

Børnefamilien kan se frem til et moderne og næsten ubrugt hjem med denne nybyggede etplansvilla. Glæd jer til en fordelagtig planløsning med en separat afdeling til forældre og børn samt dejlige, lyse opholdsmiljøer med udgang til terrassemiljøet på den nemme grund. Hele herligheden er placeret i et stille landsbymiljø få øjeblikkets kørsel til Svendborg.

Den fredelige beliggenhed er perfekt til familielivet, hvor børnene kan lege med kammeraterne på vejen uden problemer. I bil er der ikke langt til nærmeste indkøbsmulighed, pasningstilbud og Skårup Skole. Løbeturen kan tilbringes i det flotte og kuperede landskab, som jeres nærområde er en del af.

Indenfor forkæles I med gulvvarme overalt og fine, lyse rammer. Husets hjerte folder sig ud i køkken-alrummet med en skøn atmosfære, et kipført loft og en terrasseudgang. I den ene ende er Svane-køkkenet placeret med mørke træfronter og integrerede hårde hvidevarer fra Siemens. Ved halvøen kan børn eller gæster sidde og underholde, mens maden færdiggøres. Mangler I opbevaringsplads, kan I benytte viktualierummet. Om aftenen kan I rykke ind i den tilstødende stue for at slappe af i sofaernes bløde puder, og om sommeren er det oplagt at åbne ud til den overdækkede terrasse. Ved stuen finder I forældreafdelingen med skabsvæg, terrassedør og eget badeværelse med Svane-interiør i en afdæmpet jordfarve. Den samme stil er videreført i det andet badeværelse, som er placeret i modsatte ende af boligen. Her ligger også tre værelser og et bryggers, som kan tilgås fra carporten.

Haven er meget overkommelig at passe, hvorfor tiden i stedet kan bruges på den overdækkede terrasse orienteret mod sydvest. Der er anlagt fliser hele vejen rundt om huset, og så er der plads til opbevaring i skuret.

Alt i alt fantastiske omgivelser. Ring for at få flere informationer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.