Sundhøjhuse 9, Tåsinge, 5700 Svendborg

Flot og moderne kvalitetsvilla i Vindeby

På Sundhøjhuse 9 i Vindeby ligger denne fænomenale villa, der ikke alene toner frem med et stilrent og elegant udtryk, men som også byder på en velkomponeret planløsning og en fremragende adresse.

I bosætter jer på et lukket vænge i det attraktive og meget populære Vindeby, hvor I får glæde af korte afstande til den gode skole såvel som pasningstilbud og dagligvareindkøb. Idrætsfaciliteter er ligeledes tæt ved, og det samme gælder for smuk natur i form af skov, strand og sund. Det skal desuden fremhæves, at Svendborg hurtigt nås på cykel eller i bil, ligesom der er nem adgang til motorvejen mod Odense.

Udefra præsenterer villaen sig med et skarpt udtryk, der fortsætter ufortrødent inden døre. Det rummelige hus udfolder sig over 207 kvadratmeter i et plan, som centrerer sig omkring det lyse og indbydende opholdsrum. Her ses et lækkert Uno form-køkken i ahorn og stål der ledsages af store vinduespartier og loft til kip og med udgang til ugeneret morgenterrasse. Længst oppe er der hele seks meter til trægulvet. I villaen ses Vola armaturer i køkken og badeværelser.

De i alt fire værelser er opdelt i to afsnit. Det ene er oplagt til forældrene med soveværelse, et badeværelse med dobbeltvask, brus og kar samt et stort walk-in-closet, mens der i børneafdelingen er de tre resterende værelser samt et bryggers og et badeværelse. Planløsningen fuldendes af et viktualierum.

Haven er ligesom huset anlagt og holdt med stor omhyggelighed. En del af haven består af en græsplæne, mens her også er en egentlig biodiversitetshave. Rundt om huset er der flere terrasser, så I altid kan fange solens stråler, og endelig skal den dobbelte carport bemærkes.

Villaen har desuden et flot Energimærke.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.