Skibsbakken 13, 5881 Skårup Fyn

Dejlig etplansvilla/Flexbolig med udsigt til Skårupsund

I det hyggelige Åbyskov finder I denne velindrettede etplansvilla/flexbolig med udsyn til Skårupsund og nærhed til vandet, hvorfor I kan hoppe i bølgen blå fra grundejerforeningens fælles badebro. Huset har en god energirapport og solfangere, som sammen med brændeovnen opvarmer vandet og gulvvarmen i huset. Ude får I glæde af en lidt kuperet have med flere solrige terrasser.

Fra byen er der udsigt til det Sydfynske Øhav og omkring ti minutters kørsel til Svendborg. Daginstitutionen, Tryllefløjten, og Øster Åby Friskole er desuden placeret inden for en radius af fem kilometer. Herudover bosætter I jer omkranset af flot natur tæt på vandet.

Huset har fået ekstra isolering i både loft og vægge, så der henholdsvis er 300 og 270 millimeter. Indenfor udfolder hjertet sig i køkken-alrummet med et herligt lysindfald fra karnappen, som også forbinder ude og inde. Køkkenet præsenterer sig klassisk og velholdt med integrerede hårde hvidevarer, hvor ovnen er placeret i ergonomisk højde. Fra alrummet leder franske døre ind til den store, indbydende stue, hvis mange vinduespartier både lader dagslyset strømme ind og giver udsyn til terrassen. I den ene del af huset kan forældrene arrangere sig i deres egen afdeling med et soveværelse, et walk-in-closet og et nydeligt badeværelse, hvor I bør bemærke håndvasken, højskabet og badekaret af teaktræ. De resterende to værelser er perfekte til børnene, og i begge værelser er der trappe til hems med flere anvendelsesmuligheder. Afslutningsvis er der en entré, som også fungerer som et bryggers.

Om sommeren kan I nyde tilværelsen på den hævede træterrasse, der er etableret for cirka fire år siden. Havens forskellige niveauer
er opbygget af kampesten, og så er her skure til brænde og redskaber samt et overdække mellem garagen og huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.