Vestervej 22, Ulbølle, 5762 Vester Skerninge

Velholdt etplansvilla med pragtfuld udestue – skøn beliggenhed i Ulbølle

Søger I en rummelig bolig i grønne omgivelser, hvor børnene kan vokse op med frisk luft og højt til himlen? Så er denne etplansvilla i skønne Ulbølle muligvis noget for jer. Husets gode indretning inkluderer blandt andet hele fire værelser, og som et plus er her både badeværelse og gæstetoilet. I kan tillige se frem til to dejlige stuer, hvoraf den ene har pejs, mens den anden har forbindelse til en flot udestue.

Ejendommen er fra 1971, og boligen har kun haft én ejer, der løbende har vedligeholdt og opdateret huset. Den førnævnte udestue er eksempelvis renoveret i 2010, hvor der blev skiftet tag og installeret gulvvarme. Såvel her som i pejsestuen sørger store vinduespartier for et naturligt lysindfald, og fra begge rum er der skydedøre ud til haven.

Morgensolen kan nydes i boligens hyggelige køkken, der har masser af skabe og skuffer, lang bordplade og fin plads til en spisekrog. I praktisk forlængelse af køkkenet finder I et bryggers, som har vaskemaskine og faste skabe.

Alle fire værelser er samlet omkring en klassisk fordelingsgang, hvorfra der også er adgang til badeværelset. Dette er beklædt med lyse væg- og gulvfliser og har muret bruseniche. Planløsningen afrundes af en entré, en gang og gæstetoilettet.

Grunden er på 1.241 kvadratmeter, og haven er ligeså velholdt som villaen. Her er pæne bede, små træer og en stor terrasse, der vender mod sydvest. Familiens køretøj kan parkeres i ejendommens carport, der desuden har indbygget udhus.

Ulbølle ligger midt mellem Svendborg og Faaborg, og det populære område er blandt andet kendt for Den Selvforsynende Landsby i Hundstrup. Ulbølle har lokal brugs og en god, fælles legeplads, og der er kun en lille cykeltur til friskolen og folkeskolen i Vester Skerninge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.