Løjtnantvænget 17, Spodsbjerg, 5900 Rudkøbing

Velindrettet sommerhus i naturskønne omgivelser

I et roligt sommerhusområde nær Spodsbjerg ligger dette fine sommerhus fra 2009. Her får I hverken langt til badestranden, hvor der er kiosk samt volley- og fodboldbane, eller til Spodsbjerg Havn, som byder på gode spisesteder og færgeafgang til Lolland.

Sommerhuset ligger for enden af en stikvej og har et større skovområde til den ene side samt en privat og nærmest ugeneret beliggenhed. Her venter der jer en 1.250 kvadratmeter stor grund samt et sommerhus på 88 kvadratmeter.

Haven er stor og har mange fine områder med sjov og afslapning for hele familien. Der er græsplæne med plads til udendørs aktiviteter og leg samt en køkkenhave og espalier med frugttræer og sidst, men ikke mindst, et shelter med etableret bålplads.

Terrassen vender mod syd og giver god mulighed for at indrette både et spiseområde med havebord og grill samt en hyggeafdeling med loungemøbler.

Selve huset er i god stand med malet træbeklædning yderst og gode rum indvendigt. I 2022 blev varmepumpen udskiftet, og der blev sat ny varmefordeling op samt skiftet gulvtermostat.

Indenfor venter der jer et dejligt opholdsrum med køkken og spisestue i den ene ende og dagligstue med brændeovn i den anden. Køkkenet består af hvide skabselementer og ny opvaskemaskine fra 2023, og i spisestuen er en hyggelig, indbygget alkove, som er perfekt til afslapning for børn såvel som for voksne. Stuen har højt til loftet og et dejligt udsyn til haven og terrassen.

Der er tre værelser i alt, der giver god plads til overnattende familie og venner, og badeværelset har ligeledes fokus på ro og afslapning med både jacuzzi og brusekabine.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.