Sømarken 165, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

Skøn familievilla med pragtfuldt haveanlæg

Søger I en lys og tidssvarende bolig i landlige omgivelser, hvor de yngste kan vokse op i et trygt, grønt lokalmiljø? Så vil vi gerne byde jer velkommen til denne velholdte villa i Ollerup - en aktiv landsby med friskole, børnehus og brugs.

Her er tale om en fuldmuret ejendom fra 2003, som har centralstøvsuger og gulvvarme overalt. Boligen indeholder en børneafdeling med to værelser og et badeværelse, og hertil får I et soveværelse, der har eget badeværelse.

Den store, sammenhængende opholdssektion udgøres af en stue og et køkken-alrum, og med både brændeovn og flere terrassedøre er her optimale rammer for samværet - være det vinterhygge med højtlæsning i sofaen, eller sommerdage, hvor haven fungerer som en naturlig udvidelse af opholdsmiljøet.

Det tilhørende haveanlæg er intet mindre end pragtfuldt, så I vil uden tvivl bruge mange solrige timer herude. Grunden er også anlagt med en flisebelagt indkørsel, der leder op til en rigtig god garage, der med enkle midler vil kunne blive en endnu mere integreret del af villaen.

Har du lyst til at se denne dejlige ejendom så kontakt os straks for en aftale

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.