Fyrrevænget 7, Hesselbjerg, 5932 Humble

Familiesommerhus eller god lejeindtægt/ investering og måske begge dele!!

Ved Ristinge Strand ligger dette skønne sommerhus med kort afstand til fantastiske brede sandstrande med klitter og marehalm, så langt øjet rækker.

Sommerhuset indeholder et stor, kombineret køkken, opholds-/spisestue med brændeovn og med et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Herfra har du direkte adgang til husets dejlige overdækkede træterrasse, hvor man vil tilbringe mange gode stunder sammen om grillen, frokosten eller eftermiddagskaffen. Måske bliver der tid til en lille "morfar" medens de andre er nede og bade, hvem ved.Derudover indeholder sommerhuset 2 gode værelser. Hertil kommer nyere hyggelig Anneks med yderligere soveplads til gæster eller børnebørn. Pænt badeværelse med brus og nydeligt badeværelsesarrangement. Funktionelt køkken i åben forbindelse med opholds-/og spisestue samt med bagudgang til mindre fliseterrasse.
Der er en pragtfuld udsigt fra sommerhuset til marker og der er skønt lysindfald igennem hele sommerhuset fra træterrassen til bagdøren - et rigtig hyggeligt fint sommerhus Haven er udlagt så den er nem at holde med græs, skur og legeredskaber samt gode parkeringsforhold med funktionel carport.

Inden for kort afstand af sommerhuset ligger Humble, hvor du finder alt hvad du har brug for, med indkøbsmuligheder, spisesteder, apotek og den populære bager Pastry.

På cyklen har du 3 minutter til Ristinge Campingplads, med bl.a. købmand og minigolfbane.

Ønsker du at se dette charmerende sommerhus nær Danmarks bedste badestrand, så kontakt os og få en fremvisning på tlf. 6220 8080. Du vil bestemt ikke fortryde det!.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.