Njalsvænge 6, Thurø, 5700 Svendborg

SÆLGES VED BUDGIVNING

Villa med en særdeles attraktiv beliggenhed på Thurøs sydlige kyststrækning udbydes til salg ved budgivning. Villaen ligger helt eminent på en dejlig sydvendt grund, hvorfra man har en pragtfuld udsigt til Svendborgsund og øhavet. Ejendommen ligger i "2.række", men med grønne fællesarealer foran sig, opnår man nemt indtrykket af at bo i første række. Villaen frembyder en spændende arkitektoniske planløsning, hvor man næsten uanset, hvor du befinder dig i villaen, vil kunne nyde denne aldeles fremragende udsigt til vandet og dagligt glæde sig over skibene, som lige så stille sejler forbi.
Ligeledes kan man nyde udelivets glæder på villaens to terrasser, der begge ligger ideelt ud imod syd og sydvest. Den ene terrasse kan overdækkes af en rigtig stor markise af mærket Faber.

Her får man glæden af en beliggenhed i første række, men UDEN den helt dyre ejendomsskat.
Villaen har andel i fællesareal og bådebro ved vandet, og der er en bådplads til hvert medlem.Der afholdes åbent-hus på ejendommen på følgende tidspunkter:

Fredag den 12. maj fra 15.00 til 16.00
Søndag den 14. maj fra kl. 13.00 til 14.00
Fredag den 19. maj fra kl. 15.00 til 16.00
Søndag den 21. maj fra kl. 14.00 til 15.00

Der kan selvfølgelig også bookes sædvanlige fremvisninger via hjemmesiden: sdbolig.dk eller ved telefonisk henvendelse til medvirkende mægler.

Budmateriale, herunder blanket til afgivelse af bud, kan rekvireres på info@sdbolig.dk eller ved telefonisk henvendelse til mægler Anførte pris i udbudsmaterialet er vejledende. Det står budgiver frit for at byde, hvad man ønsker at byde. Sælger forbeholder sig retten til at forkaste indkomne bud, og til frit at vælge mellem indkomne bud.
Bud skal være afleveret til mægler senest 26. maj 2023 kl. 12.00, hvorefter indkomne bud vil blive gennemgået. Der er acceptfrist fra sælger til den 31. maj 2023 kl. 12.00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.