Bjerrebyvej 60, 5700 Svendborg

Flot charmerende villa, med tilhørende anneks og skøn havudsigt

Søger du en velindrettet og indflytningsklar villa, i naturskønne omgivelser, hvor der er højt til himlen og havudsigt fra stueplan, så er Bjerrebyvej 60 et oplagt valg.

Stueetagen rummer en lys entre med flot trappe til 1. sal og trappe til kælder. Dejligt lyst og pænt køkken, med udgang til sydvendt terrasse. Fra terrassen og køkkenet er der et dejligt kig til vandet og videre til Ærø og Langeland.

Regulær stue med nyt laminategetræsgulv og dejlig brændeovn. Badeværelset er ligeledes pænt og lyst med gulvvarme. Desuden rummer stueetagen et værelse.

1. salen rummer 4 fine værelser, samt et toilet og lille repos.

Under huset er der fuld kælder med direkte indgang fra haven, som er indrettet med vaskerum, med installation til både vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der et fyrrum, hvor træpillefyret er placeret, samt 2 disponible rum, hvor det ene nemt kan benyttes til kontor eller gamer rum.

Ejendommen opvarmes primært med træpiller, som sikre den lave varmeudgift.. Yderligere er der isat nye vinduer.

Haven har en rigtig fin størrelse, som er nem at gå til, med plads til både køkkenhave og legeområde, samt et stort lækkert valnøddetræ centralt placeret i haven.

Nyistandsat anneks bagerst i haven, indbyder til man kan trække sig tilbage, og nyde udsigten til havet og den skønne natur.

Fra Bjerreby er der let adgang til Svendborg og Rudkøbing, og for områdets mange skolebørn er der skolebus til Lundby, som ligger kun et par kilometer væk. Afstand til den lokale brugs kun 5 km.

Kontakt os og få mange flere detaljer, eller en sikker og personlig fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.