Høje Bøge Vej 1, 5700 Svendborg

Rummelig murermestervilla med stor have.

Denne klassiske villa som ligger i det pouplære Høje Bøge Kvarter er så godt beliggende, at der er gåafstand til skole, indkøb og alle hverdagens andre nødvendigheder. Samtidig kan du glæde dig over en stor, ugeneret have med solrige terrasser.

Villaen er opført i gedigne materialer og udstråler den kvalitet som villaen udbyder.

I 2016 blev der lagt nyt tegltag på huset, som i løbet af de seneste 14 år er grundigt istandsat med blik for den oprindelige stil. Stueetagen er indrettet med en stor opholdsafdeling med et lækkert køkken-alrum og en stor stue med pæne plankegulve og tilstødende karnapværelse, og her
har familien masser af plads til at være sammen. Ligeledes rummer etagen et badeværelse og et bryggers samt et spisekammer.

Førstesalen byder på yderligere et badeværelse, en møblérbar repos samt et soveværelse og tre værelser, hvoraf et har walk-in-closet, mens et andet er indrettet med alkove. Huset byder også på brugbar bonusplads i kælderen samt i et isoleret, opvarmet hobbyrum, som ligger i forbindelse med baggangen, garagen og et værksted.

Tør og god kælder, der primært benyttes som fyrrum.

Villaen er sammenbygget med en dejlig garagebygning, der indeholder værksted og garage samt depot og loftsrum. Vinkelbygningen er opført i samme tid og stil og har derfor samme karakter som villaen, således fremstår hele bygningsmassen som en harmonisk og stilfuldt ejendom der er lige til at gå til oven i købet med en prima beliggenhed.

Kontakt os for mere information og lad os lave en aftale om en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.