Vildrosevej 16, Vesteregnen, 5932 Humble

Fuldstændig indflytningsklar, nymalet og istandsat sommerhus med 100 m. til strand.

Her skal du ikke røre en finger men kan blot komme med weekendkufferten og rykke ind i det dejlige sommerhus på Sydlangeland. Det oplagte sommerhus for familien, hvis I ønsker en cykel-, fiske- og badeferie, kombineret med store naturoplevelser i den smukke natur. Sommerhuset er igennem de sidste par år løbende blevet vedligeholdt, hvor bla. udvendigt træværk er blevet slebet og malet med Flugger maling ligesom taget kun er ca. 3 år gammel og samtidig blev der lagt ekstra isolering op, terrassen er ligeledes slebet ned og malet. Sommerhuset blev blev udvidet med en tilbygning i 1997, hvor vinduerne samtidig blev udskiftet. Sommerhuset byder indenfor med nymalet entre, 2 gode værelser, rigtig pænt moderniseret badeværelse med gulvvarme og brus .Sommerhusets hjerterum er det skønne køkken og alrum med loft ført op i kip og med dejligt lysindfald fra terrassedørspartiet ud til terrassen. Køkken er yderst
funktionelt og moderne samt i åben forbindelse med opholdsstuen, hvor der selvfølgelig er placeret en hyggelig brændeovn. I opholdsstuen er der adgang til 2 gode sovepladser oppe i hemsen. Der er nyere el-radiatorer overalt og en solventil til udluftning, der er med til at give et godt indeklima i sommerhuset.Grunden er udlagt med græs så den er nem at holde og der er redskabs- og brændeskur samt mindre skur til opbevaring. I indkørsel er der lagt køremåtter og sået nyt græs. Der er 100 m. til strand og badebro samt legeplads, så nemmere bliver det ikke.

Feriehusområdet Vesteregn ligger lige midt i en række af naturperler. Umiddelbart nord for Vesteregn ligger Salme Nor og derefter kommer I til Tryggelev Nor, der er en kystlagune, som er hjemsted og rasteplads for mange sjældne fuglearter. Området er udpeget til naturreservat under Fugleværnsfonden. Med genskabelsen af Nørreballe Nor udvides det imponerende reservat fra 100 til 180 hektar. Med både søer, rørskove, enge, krat og småskove er området i dag et af Danmarks fuglerigeste vådområder. Fugle og natur i området er beskyttet af EU's fuglebeskyttelses- og habitatdirektiv, der hermed opgraderer det til en af de bedste naturlokaliteter i Europa. Kører I mod syd til den hyggelige fiskerby Bagenkop, der også har en stor marina, kommer I først til Klise Nor, der afgræsses af vilde heste .Denne afgræsning sikrer en meget varieret plantevækst, der er fødekilde for mange forskellige dyr og fugle.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.