Louiseløkke 12, 5700 Svendborg

1 plans ejendom i populært område

Særdeles attraktiv beliggenhed i et af de mest populære områder i Svendborg.

Ejendommen er beliggende særdeles centralt og perfekt i forhold til byen på en lukket vej i et kvarter præget af ro, godt naboskab og børnevenlige omgivelser samt nærheden til byen
og centrum.

Meget kort afstand til alle dagligdagens faciliteter som togstation, svømmehal og SG hallen. Herudover er der ca. 5 minutters gang til den lokale og populære SPAR Købmand og ikke mindst Svendborgsund.

Ejendommen byder velkommen i entréen med plads til garderobe og inden man fortsætter videre ind i ejendommen, hvor der er stue og nyere terrassedør ud til terrassen/haven via franske døre ind til dejligt stort lyst køkken/alrum med masser af skabsplads og god spiseplads samt ikke mindst direkte udgang til terrassen. I denne ejendom får man her 4 værelser med skabe og 2 badeværelser med gulvvarme. Hvoraf de 2 værelser og badeværelset er i separat afdeling.

Bryggers-og baggang med gulvvarme og godt med skabe samt ikke mindst installation for vaskemaskine, her vil man i hverdagen højest sandsynligt benytte denne indgang til overtøj, sko m.v.

Haven er nem at holde og har samtidig en størrelse, der gør, at det er overkommeligt for alle og man kan sidde ugenert i og nyde solen på terrassen og i haven.

Med til boligen hører også en carport.

Rigtig funktionel ejendom med godt udnyttet kvadratmeter - her får man det hele i 1 plan.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.