Kærvej 43, 5762 Vester Skerninge

Velholdt villa i rolige naturskønne omgivelser

På Kærvej 43 i Vester Skerninge finder man denne 170 m2 store ejendom.
Ejendommen er beliggende i et roligt og børnevenligt kvarter, hvorfra der er kort afstand til alle hverdagens gøremål, med gåafstand til indkøbsmuligheder, sportshal, børnehave og Vestermarksskolen.

Bag ejendommen er der et stisystem, som kan benyttes til gode gåture i flotte omgivelser. Fra adressen har du ca. 12 minutters kørsel til Svendborg samt motorvejen til Odense. Tager man bilen og kører i modsatte retning nås Faaborg på ca. 20 min.

Ejendommen er opført i 1976 og er i 1 plan. Den består af 5 værelser, hvoraf 2 af dem er rummelige stuer med et godt lysindfald. Fra ejendommens køkken alrum er der direkte udgang til den overdækkede terrasse, hvor du kan nyde kaffen. Derudover indeholder ejendommen 2 badeværelser, et mindre viktualierum samt et stort bryggers med håndvask, vaskemaskine og fryseskab.

Udendørs finder man foran ejendommen en stor indkørsel, med plads til flere biler samt en stor carport. Bagtil kan man nyde ejendommens store terrasse, hvor man kigger ud på den flotte velholdte have.

Ønsker du at se denne nydelige ejendom, så kontakt os og få en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.