Klampenborgvej 30, 5700 Svendborg

Rummelig villa med attraktivt beliggenhed i Christiansminde og med flot udsigt til Svendborgsund

Udsigten til Svendborgsund med blå bølger, grønklædte kyster og den rød-hvide Sankt Jørgens Kirke i horisonten hører til blandt denne villas fremmeste kvaliteter, men for de nye ejere er der meget mere at se frem til.

Med 240 etagemeter fordelt over to plan er villaen en dejlig rummelig bolig, og så har villaen en suveræn placering i Christiansminde-kvarteret på første række til skov, park og badestrand.

Villaen ligger få skridt fra en aktiv fritid som de naturskønne omgivelser indbyder til. Nabolaget byder også på en skole, ligesom der blot er et par kilometer til Svendborgs bymidte, der også kan nås via cykelstien, som fører forbi ejendommen.

Villaen ligger på en knap 1.300 kvadratmeter stor grund, der skråner let ned mod Svendborgsund.

Til begge sider er boligen omgivet af store terrasser, mens den sydvendt baghave folder sig ud i grønt i form af buske, træer og græsplæne.

Villaen er løbende vedligeholdt og er blevet passet og plejet med hjælp af professionelle håndværkere.

Villaen indeholder en rigtig god planløsning, der byder på to dejlige stuer, hvor man begge steder har mulighed for at komme ud og nyde udsigten og villaens beliggenhed.

Villaen indeholder desuden flere værelser og nydeligt køkken med spiseplads. Moderniseret badeværelse med brusebad, gæstetoilet samt et ekstra toilet i underetagen ved siden af et afsnit med sauna og brusebad.

Derudover diverse depot- og vaskerum.

En muret god garage opført i samme stil som villaen.

Absolut en fremvisning værd, så ring og lav en aftale med os om en fremvisning af denne herlige villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.