Tre Høje 9, 5932 Humble

Sommerhus/flexbolig- En skøn perle i smuk natur

For enden af den lukkede vej "Tre Høje" støder du på denne skønne perle.

Der er kun 2.min. gang til stisystemet i Noret der fører ud til Marstal Bugt med den gode badestrand ved Hesselbjerg og Ristinge.

En ejendom, hvor man med det samme føler sig hjemme og hvor roen og freden langsomt kan sænke sig.

Ejendommen ligger i den smukke natur på Sydlangeland og hvor nærmeste nabo er et af Danmarks fineste fuglereservater, som er ejet af Fugleværnsfonden og er et af de mest fuglerige områder af sin art her i landet.

Ejendommen indeholder et pragtfuldt køkken og alrum med god spiseplads og direkte udgang til terrasse og skøn udsigt til Ristinge Klint og Tryggelev Nor og med Ærø i baggrunden.

Ligeledes findes en skøn arkitekttegnet stue mod syd og et godt lysindfald og udgang til haven. Her føler du, at du er et med naturen. Stort badeværelse med gulvvarme og brusekabine og stort dejligt badeværelses arrangement med hvide låger. I stueetagen findes 2 værelser med parketgulv og indbyggede skabe. Desuden findes bryggers og mellemgang med brændeovn.

Fra køkkenet/alrum er der trappe til 1. salen, hvor man fra stuen gennem de 3 nye kviste fra 2018, kan nyde den skønne udsigt til Tryggelev Nor og Ristinge Klint. I stuen findes flot indbygget reol.

I haven findes forskellige frugttræer, der kan blandt andet nævnes æble, kirsebær, blomme, figentræ og et valnøddetræ. Desuden blomstrer der hvid syren og blåregn omkring terrassen og indbyder til mange hyggelige timer her.

Ejendommens areal er på 159 m2 og grundens areal er på 9509 m2, hvoraf ca. 6000 m2 pt er forpagtet ud til nabo.

Lyder denne skønne ejendom med en helt igennem smuk beliggenhed, som noget for dig?

Kontakt os for en aftale om fremvisning på tlf. 62208080

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.