Bjørnøvej 55, Tved, 5700 Svendborg

Særdeles velholdt villa i eftertragtet kvarter

I børnevenlige omgivelser i et eftertragtet kvarter finder man denne velholdte villa.

Her kan man trygt sende børnene afsted på egen hånd til skole via velanlagte stisystemer, der også fører til børnehave og indkøbsmuligheder.

Fritiden kan bruges i det blomstrende foreningsliv, hvor der er et bred vifte af idrætsgrene. Derudover arrangeres der aktiviteter året rundt for hele familien, hvor man kan mødes og hygge sig. Kræver jobbet, at man skal pendle kan man nyde godt af den korte afstand til
motorvejen.

Villaen er opført i 1976 af sælger, der siden opførelsen har passet og vedligeholdt villaen, der mere eller mindre står, som den er opført, og det er endda i en yderst god stand. Man kommer til at bo blandt gode naboer, der hylder det gode naboskab og en gang om året holder en hyggelig vejfest.

Planløsningen er anderledes end man vil forvente fra den tid, da man her har en rummelig entré, der er knudepunktet for alt liv i villaen med indgangsdøre til alle rum. Her står en brændeovn og spreder varme ud i alle rum, ligesom der er varme i gulvet, der nok kan tiltrække børnene, når der skal bygges med lego og leges med togbaner m.m.

Af værelser får man 2 gode børneværelser og et rummeligt forældresoveværelse med skabe. I det hyggelige køkken er der plads til at man kan sidde og spise og få vendt dagens begiveheder. I den rummelige stue strømmer lyset ind fra flere sider. Her kan man være sammen og alligevel lave hver sit. Der er udgang til en delvist overdækket flisebelagt terrasse, hvor sommeren kan nydes også i dårligt vejr.

Endelig finder man i villaen et retro-moderne badeværelse, et gæstetoilet og i forbindelse med køkkenet det praktiske bryggers med grovkøkken og vaskefaciliteter.

Man får også en skøn have med flere dejlige rum, hvor man altid kan finde sol, skygge og læ. Under en del af de høje træer er der opført et shelter så de skønne sommernætter kan tilbringes under åben himmel. Derudover får man et drivhus samt en flot græsplæne, der indbyder til leg. Til villaen hører et godt udhus.

Skal denne sjældent udbudte villa være jeres? Tag kontakt til os, vi viser den gerne frem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.