Broløkken 7, 5900 Rudkøbing

Dejlig villa med fantastisk udsigt og pragtfuld første sal

På Broløkken 7 i Rudkøbing finder I denne dejlige villa, der tilbyder hele 175 kvadratmeter beboelse på en 790 kvadratmeter stor grund og er udstyret med en integreret, muret carport og værksted. Ejendommen er vandskuret hele vejen rundt med hvid Skal-Flex-mørtel, og stort set alle vinduer er skiftet til hvidlakerede mahognivinduer og døre.


Når I træder ind, mødes I af en entré, der fører jer ind til det lyse og stilrene Hanstholm-køkken fra 2014. Køkkenet er udstyret med grebsfrie elementer og har plads til et lille bord til de hurtige måltider. En stor skabsvæg giver ekstra opbevaringsmuligheder. 


Stuen er hyggelig med en brændeovn og en halvmur, der adskiller den fra den lækre sydøstvendte havestue, som er integreret i huset og er husets hjerterum, ført op i kip og har gulvvarme, hvilket gør den til et perfekt opholdssted året rundt. I stueplan finder I også to værelser, hvoraf det ene har en skabsvæg. Badeværelset er holdt i sort og hvidt med en glasafskærmet bruseniche.


På første sal er der en stor, skøn stue med loft til kip og synlige bjælker. Herfra kan I åbne foldedørene helt op til en overdækket altan mod sydvest, hvor I kan nyde den skønne udsigt til vandet og Langelandsbroen. Første sal rummer også et stort soveværelse med skabsvægge samt et badeværelse.


Udenfor venter en skøn have med små træer, højbede og flotte blomsterbede. Der er en solrig, delvist overdækket terrasse mod sydvest, hvor I kan nyde udelivet i fulde drag.


I bosætter jer i et roligt kvarter tæt på både skole, indkøb, natur og havn. I har kun cirka ti minutters gang til centrum med butikker, spisesteder, museum og biograf. Der er også nem adgang til H. C. Ørstedsparken og Ørstedskolen, samt byens roklub, havnemiljøet og badestranden ved Bellevue.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.