Belvedere 3A, 5700 Svendborg

Charmerende, velholdt villa til den store familie eller udlejning

Velkommen til ejendommen på Svendborgs hyggelige gade Belvedere. Her skal I præsenteres for en villa fuld af muligheder, der lige nu fungerer som udlejningsejendom med tre lejemål, hvoraf det ene er udlejet. Boligen appellerer samtidig også til den pladskrævende familie eller jer, der vil bo flere generationer under samme tag. Kom med indenfor.

De tre lejemål fordeler sig med et i stueplan, et på førstesalen og et til den erhvervsdrivende i garagen. Der er egen indgang til alle enhederne. Stueplanen er indrettet med store, lyse rum, der alle som ét har et velholdt og behageligt udtryk. Førstesalen er en oplagt ungdomslejlighed med køkken, stue, værelse, badeværelse og direkte tilgang til tagterrassen med udsigt. Erhvervsdelen er på 80 kvadratmeter og dækker både over et værksted, et badeværelse og to disponible rum. Hertil kommer desuden en kælder, der som noget særligt også har både køkken og badeværelse.

Haven breder sig i flere niveauer, og det var derfor nemt at dele den op til de respektive lejere. Vil I tværtimod have det hele til jer selv, så er det med andre ord også enkelt at tilbagetrække ændringerne. Udemiljøet er ikke desto mindre stort og velanlagt med flere solterrasser, et gavmildt figentræ, gårdhave og en hyggelig havestue.

Matriklen ligger ideelt i et centralt og populært Svendborg-kvarter, hvorfra der er ganske korte afstande til alle hverdagens gøremål og mere til. Der er eksempelvis under 200 meter til nærmeste supermarked og pizzeria, mens alt fra Vestre Skole til daginstitution, bibliotek og idrætsfaciliteter er maksimalt 850 meter fra hoveddøren. Grønne åndehuller og vandkant er selvfølgelig også en del af pakken her i charmerende Svendborg.

Månedlig lejeindtægt for de tre lejemål er 17.800 kr. / 213.600 årligt.

Kontakt os for en fremvisning på tlf. 62 20 80 80.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.