Rønvej 2, Tullebølle, 5953 Tranekær

Indflytningsklar familievilla beliggende på et stille og lukket vænge

Beliggende på et stille og lukket vænge i Tullebølle, præsenterer vi denne indflytningsklare villa. Med en placering så tæt på bl.a. den lokale Stæhrs bageri, Dagli´Brugsen og busforbindelser samt en cykelsti direkte til Rudkøbing, tilbyder denne ejendom en utrolig praktisk beliggenhed.

Denne velindrettet villa byder velkommen med en imponerende plantegning, der skaber en følelse af rummelighed og plads til hele familien. Boligen rummer seks værelser samt to stuer, der forenes til én stor stue med fantastisk lysindfald. Boligen er helt fantastisk praktisk med to badeværelser og et rummeligt bryggers med egen indgang foruden hovedentréen. I ét af de to badeværelser finder I endda et dejligt spabad. I boligen er der indrettet en forældreafdeling med walk-in-closet og eget badeværelse til soveværelset, mens de resterende værelser findes i den anden ende af huset, sammen med et pænt, lyst og vedligeholdt køkken.

Ejendommen indrammes af en indbydende og lukket have anlagt med græs, frugttræer, kirsebærtræer, duftroser og blomsterbede. Den solrige terrasse, der vender mod sydvest og er ugeneret af naboer, er et perfekt sted til afslapning og samvær udendørs.
Derudover er det værd at nævne, at husets tag er fra år 2022 samt vinduerne er fra år 2012. Der er på ejendommen lagt fibernet.

Villaområdet er præget af stisystemer, grønne områder, legepladser og venlige naboer. Her er plads til fri leg og udfoldelse for børnene, der nemt kan løbe hen til hinanden i nabolaget.

Tullebølle by tilbyder en bred vifte af faciliteter såsom en sportshal med udendørs fodboldbaner og et borgerhus perfekt til at afholde diverse festlige begivenheder. Derudover har byen en fritidspark med legepladser, grillfaciliteter, petanquebaner og nyopstillede shelters med bålplads - perfekt til hyggelige familieudflugter.

Dette sted er den perfekte kombination af roligt lokal- og naturområde og nærhed til en større by med flere indkøbsmuligheder.

Tag et kig indenfor - kontakt os på 62208080.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.