Slotsgade 47, Tranekær, 5953 Tranekær

Hist, hvor vejen slår en bugt, ligger der i Tranekær et hus så smukt!

Det er med stor glæde, at vi hermed kan præsentere et af de historiske huse i slotsbyen Tranekær.
Huset ligger på byens hovedgade og fra husets forhave kan kigge op på det røde og smukke Tranekær Slot.
Huset er et syv fag langt hus, som oprindeligt rummede to boliger, men er nu sammenlagt til en stor bolig. Huset indeholder store og rummelige værelser og et dejligt stort køkken med brændeovn.
Huset er opført i 1885, ti a?r efter den store bybrand, men har tydelige referencer til "ildebrandshusene" i Tranekær, som er kendetegnet med flotte detaljer på murværket, som huset står med.
Huset er senest ombygget og moderniseret med nyt køkken og opdaterede badeværelser, som fremstår lyse, pæne og venlige. Huset har desuden fået skiftet alle fuger, således at facaden fremstår frisk og flot og klar til de næste 100 år.

Huset ligger midt i Tranekær by, som har meget at byde på. Først og fremmest er Tranekær By en af landes flotteste slotsbyer og byen byder på udvalg af forlystelser i gåafstand.
Om man ønsker en øl på Tranekær Kro, is eller kaffe på Cafe Orangeriet, gourmetmad på Generalen, en tur rundt i Medicinhaven, en oplevelse med de vilde heste, der går frit i Flådet, eller en badetur ved smukke Åsø Strand, så ligger det hele i få minutters gåafstand fra huset.

Huset er hyggeligt indrettet med mange spændende rum/krog/vinkler og med 6 værelser kan huset også rumme flere familier, hvis man ønsker at bruge det, som feriehus eller sin store familie.
På 1. salen ser man også de flotte rustikke hanebånd der blev blotlagt ved seneste renovering.
Bag huset er der en dejlig stor og aflukket have med gl. smukke træer og bede og i haven ligger husets originale baghus, hvor der er plads til opbevaring af brænde, haveredskaber, samt et lille værksted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.