Bregnedalsvej 5, 1., 5700 Svendborg

Lejlighed i Svendborg med smuk udsigt over byen og havnen

På adressen Bregnedalsvej 5 kan I opdage denne enestående lejlighed, der imponerer med sin fantastiske beliggenhed og panoramaudsigt over byen og sundet i det fjerne. Lejligheden byder også på en velgennemtænkt planløsning, der giver jer masser af plads og rummelighed.

Her finder I korte afstande til alle hverdagens fornøjeligheder og mere til. På cyklen finder i alt, hvad Svendborgs bymidte kan tilbyde af havnemiljø, handelsbutikker restauranter, kulturliv og meget mere. Derudover finder I også alt det praktiske lige i nærheden, herunder skoler, pasningstilbud, indkøb og offentlig transport.

Udsigten taler for sig selv. Ejendommen ligger nemlig på den attraktive Galgebakke, hvor man kan se langt over byen og til Sundet derfra. Fra Lejlighedens altan kan man sågar følge med i hvilken skibe der sejler ind og ud af havnen.

Lejligheden ligger på første sal af den pæne gulstensejendom med det flotte og unikke glasvindue, der fører hele vejen op ad bygningen rummelige opgang. Når man træder ind i lejligheden, bliver man mødt af en fordelingsgang, der fører til alle lejlighedens rum derfra. Det er således herfra, at I finder de to sammenhængende stuer, der er forbundet med franske døre. Den gode planløsning fortsættes af et nydeligt køkken, der toner frem med hvide skabselementer. Og hertil kommer videre to regulære værelser og et pænt badeværelse med bruseniche. Endelig træder I ud på altanen, hvor I bliver overvældet af den smukke panoramaudsigt.

Til ejendommen er der en muret garage og fuld kælder med disponible rum og adgang til vaskerum
.

Alt i alt fantastiske omgivelser. Ring for at få flere informationer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.