Tøjsmosevej 28, 5883 Oure

Landejendom med skønne udendørsarealer i Albjerg

I bliver en del af et fredeligt lokalmiljø i Albjerg i et område med søde naboer, når I får adresse på Tøjsmosevej 28, hvor denne landejendom fra 1892 ligger. I får 112 m2 bolig og 2,27 hektar jord med mulighed for at indrette det til for eksempel dyrehold, da det på nuværende tidspunkt ligger brak.

Fra det dejlige køkken er der indgang til en spisestue og til boligens soveværelse. Da der er flere stuer i hjemmet, vil det for børnefamilien være oplagt at omdanne en af dem til et børneværelse. I stueetagen er der også et badeværelse, et bryggers og tre rummelige disponible rum, hvor der blandt andet er fyrrum og mulighed for værksted eller hobbyrum.

Der er trægulve og lyse trælofter i det meste af hjemmet, hvilket giver en behagelig atmosfære, og det kommer særligt til udtryk på førstesalen, hvor I finder en stor, hyggelig stue med loft til kip og synlige bjælker, og herfra er der udgang til en hævet terrasse, hvorfra I kan nyde en fin, landlig udsigt.

I får en dejlig have med masser af blomster, som står farverigt i både foråret og om sommeren. Er I haveentusiaster, kan I nyde idyllen i at producere jeres egne råvarer, da der er masser af plads, drivhus og gode arealer til køkkenhave. Dertil kommer, at det sandsynligvis er muligt at bygge et helt nyt hus lidt tilbagetrukket på den kuperede grund, hvis I drømmer om dette.

På få minutters kørsel når I fra adressen til Gudme eller Oure, hvor I finder skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter ved Gudme-Hallerne, hvor GOG Håndbold holder til, og forskellige indkøbsmuligheder. Omkring ejendommen er der derudover flot natur, hvor I kan nyde gåture med venner og familie i Kohave Skov, Broholm Park og ved Gudme Sø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.