Bjerrebyvej 63, Tåsinge, 5700 Svendborg

Velholdt og overkommelig villa i Bjerreby

En nem og overkommelig bolig med en dejlig, stor have og en rolig beliggenhed i grønne omgivelser - lyder dette som noget for jer? Så er denne villa i Bjerreby værd at se nærmere på. Det fine hus er opført i bungalowstil, og hjemmets to etager rummer tilsammen 108 brugbare etagemeter.

Ejendommen er fra 1936, og den fremstår med lys facade og sortmalet sokkel samt et charmerende pyramidetag, der er udført i røde tegl.

Inden døre kan I se frem til en velholdt bolig med hvide vægge, klassiske listelofter og ensartede gulve. Stueplanet byder på en åben planløsning med fri forbindelse mellem køkken, spisestue og dagligstue.

Det funktionelle køkken har integreret gaskogeplade samt praktisk skabsvæg, hvis indbyggede ovn er placeret i bekvem arbejdshøjde. Begge stuer er regulære og indretningsvenlige, og hele stuemiljøet får et behageligt lysindfald fra sydvest.

Fra den flisebelagte entré er der trappe til den pæne, lyse underetage, der har en god loftshøjde. Her finder I et flisebadeværelse og to disponible rum, der kan benyttes til mange formål. Etagen indeholder også et stort bryggers, som har egen udgang og plads til vaskefaciliteter.

Grunden er på 1.140 kvadratmeter, og I får både en let holdt forhave og en stor, ugeneret baghave. Sidstnævnte har plæne og kønne træer samt en lille fliseterrasse, hvor I kan slappe af i solen.

Bjerreby er en hyggelig landsby med kirke og lokalt forsamlingshus, hvor der afholdes diverse fællesarrangementer i løbet af året. Fra den fredelige adresse er der under ti minutter på cykel til vandet og til Tvede Skov, og I har ligeledes cykelafstand til Lundby, der har skole og børnehave. I Lundby er der også bibliotek og idrætsforening, mens nærtliggende Landet har brugs. Både Svendborg og Rudkøbing nås desuden på små 15 minutter i bil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.