Lille Snødevej 19, Snøde, 5953 Tranekær

Håndværkertilbud - naturskønt beliggende i Snøde

Den store grundareal er en absolut perle ved denne ejendom. Du kan dyrke din egen have, plante frugttræer eller anlægge en din egen nyttehave. Der er nok plads til en legeplads til børnene eller endda et værksted for den kreative sjæl.

Ejendommen er omgivet af landlig ro, hattebakke og skønhed, hvilket giver dig mulighed for at komme tættere på naturen og slippe byens stress og jag. Samtidig er du stadig inden for en rimelig køreafstand fra lokale butikker, skoler og andre bekvemmeligheder.

Beliggenheden forener grønne områder med hverdagens gøremål. Her kommer I til at bo ud til åbne marker, og samtidig finder I bus, indkøb, skole og daginstitution inden for blot én kilometer. Desuden er der mulighed for fysiske udfoldelser i Nordlangelandshallen med bowlingbane, fitness og forskellige sportsfaciliteter. Alt imens fører cyklen jer hurtig til vandet, der sætter tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Afslutningsvis tager det lige under 30 minutter at køre til Rudkøbing.

Dette håndværkertilbud på landet er en sjælden perle, der venter på at blive formet efter din vision. Med en god grund og uendelige muligheder er dette stedet, hvor du kan skabe dit eget landlige paradis. Grib chancen for at realisere dine drømme og forvandle denne ejendom til et unikt og skræddersyet hjem.

Udover en brændeovn i huset, så har boligen ingen varmekilde, da der pt. ikke er noget oliefyr.

Har du hænderne skruet rigtigt på og vil smøge ærmerne op, så er dette sted lige noget for dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.