Vindeby Violvej 16, Tåsinge, 5700 Svendborg

Etplansvilla med funktionel indretning, nemt havemiljø og central beliggenhed

Denne ejendom i Vindeby er et godt match for jer, der søger hus og have i familievenlige omgivelser nær Svendborg. Her er tale om en klassisk 70'er-villa, der er opført i ét plan. Indretningen er funktionel, så samtlige 131 kvadratmeter udnyttes til fulde.

Huset præsenterer sig i gule sten med mørkt tag. Den murede garage er opført i samme stil som villaen, og i forlængelse af garagen er der etableret en carport. Derudover er det værd at nævne, at ejendommen er udstyret med solceller på taget

Inden døre fremstår boligen med hvide vægge og flere originale detaljer. Såvel vinkelstuen som den integrerede udestue har eksempelvis store, tidstypiske vinduespartier, og i udestuen er der blottede murstensvægge samt flisegulv i en varm nuance.

Den rummelige vinkelstue er placeret side om side med hjemmets køkken, der får morgensol. Køkkenet er udført med fyldningselementer i træ-look, og den røde bordplade vil uden tvivl glæde enhver, hvis hjerte banker for retrostilen. I køkkenet kan I desuden etablere en spisekrog - et godt sted at nyde morgenmaden.

Via fordelingsentréen er der adgang til to gode værelser. Det oplagte soveværelse har skabsvæg til garderoben, og der er ligeledes faste skabe i det andet værelse. I samme afdeling af huset finder I et velholdt badeværelse, og slutteligt er her et bryggers med moderne, hvidt inventar.

Grunden er på 797 kvadratmeter, og den er anlagt med både for- og baghave. Havemiljøet har plæne, forskellige buske og en sydvestvendt fliseterrasse samt et afsnit med køkkenhave.

Fra adressen er der gåafstand til indkøb og skole, og I bor også tæt på dagtilbud og fritidsfaciliteter. Skov, strand og lystbådehavn er tillige en del af nærområdet, og Svendborg bymidte nås på små 15 minutters cykeltur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.