Stengadevej 24, Bammeskov, 5953 Tranekær

Bindingsværkshuse med historisk islæt ved Tranekær og Margueritruten

Disse ældre, romantiske bygninger ligger på Stengadevej 24 syd for Tranekær. Med sine charmerende facader i bindingsværk og med stråtag er disse to huse idyllisk placeret kun adskilt af Stengadevej i midten. Udover selve boligen, er nr. 2 bygning et råhus med mulighed for at blive godkendt af kommunen til alm. bolig. Der er i råhuset lagt stikledninger ind. Den 1.400 m2 store grund huser altså en unik ejendom med historisk karakter i naturskønne omgivelser.

Tilhørende til ejendommen er Tobaksladen, som giver et skønt historisk islæt til området, da det er en af Danmarks få velbevarede tørrelader fra 2. verdenskrig. Den bliver vedligeholdt af Langelands Museum og Skandinavisk Tobakskompagni, og selvom det er en turistattraktion, vil det ikke være til gene i jeres hverdag, men blot give karakter til stedet.

I får fin plads i boligen, som er autentisk indrettet med trælofter og synlige, sortmalede bjælker. Der er to hyggelige stuer, hvoraf den ene er med brændeovn. Stueetagen byder også på et køkken med tilhørende viktualierum samt to gode værelser og et badeværelse. På førstesalen finder I to værelser mere, så der er plads til hele familien.

Det er en særdeles pragtfulde beliggenhed, der skaber behagelige rammer omkring jeres nye hjem. Det ligger lige midt i skovens dybe, stille ro og byder på en dejlig have, som ligger velvoksende og frodig på en kuperet grund, der har en malerisk atmosfære.

I kommer til at bo syd for Tranekær tæt på Frellesvig og Stengade, hvor adressen ligger fredeligt midt i et dejligt skovområde nær langelandsk urskov og Ryttermosen. Derudover ligger ejendommen ikke langt fra Oehlenschägers bøg, der står smukt i en "lysning" ved vandet i Stengade skov. Indkøb kan nemt gøres i Tullebølle kun få minutters kørsel fra adressen, og knap et kvarter væk ligger Rudkøbing, hvor der er skole og institution.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.