Brændeskovvænget 4D, Tved, 5700 Svendborg

Attraktiv rækkevilla på lukket vænge i Tved

Denne særdeles attraktive og velbeliggende rækkevilla er beliggende på Brændeskovvej 4D i Tved. Ejendommen har en fremragende placering i et roligt lukket vænge, hvilket skaber et fredeligt miljø med gode naboforhold.

Rækkevillaen byder på en funktionel indretning og indeholder et rummeligt køkken, der giver mulighed for madlavning og spisning i en behagelig atmosfære. Badeværelset er velindrettet med tilstrækkelig plads og nødvendige faciliteter. Soveværelset er stort og indbydende med god plads til møblering og opbevaring i de indbyggede skabe.

En af de største træk ved denne ejendom er den rummelige stue, der byder på en behagelig atmosfære og et fantastisk lysindfald. Stuen har desuden direkte udgang til den hyggelige lille have, hvor man kan nyde afslappende stunder på den flotte fliseterrasse. Haven ligger lige ud til et stort fællesareal, hvilket giver mulighed for at nyde mere plads og grønne omgivelser.

Beliggenheden er ideel med kort afstand til dagligvareindkøb, hvilket sikrer bekvemmelighed i hverdagen. Desuden kan du nyde det herlige nærmiljø i Tved med sine naturskønne omgivelser og faciliteter såsom forsamlingshus, idrætshal og boldklub.

Denne rækkevilla er perfekt til dem, der ønsker at bo i et roligt område med gode naboforhold og samtidig have nem adgang til dagligvareindkøb og naturen omkring Tved.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.