Engvej 4, Hou, 5953 Tranekær

Nydeligt og særdeles hyggeligt sommerhus på Langeland

På Engvej 4 i Hou på Nordlangeland finder I dette skønne sommerhus fra 1974, som er malet og ordnet fint. Her får I 81 kvm, der fordeler sig over tre gode værelser, et pænt badeværelse med elgulvvarme, et køkken og en stue med udgang til en skøn udestue, hvor der er plads til 18-20 mennesker. Prikken over i'et er den hyggelige grund på 1.311 kvm.

I bliver en del af et roligt sommerhusområde, hvor der er fem minutters gang til stranden, hvilket gør det oplagt at starte og slutte feriedagene med en badetur. På under et kvarter i bil når I indkøbsmuligheder i Lohals, og derudover byder hele Langeland på fantastisk natur og et hav af spændende, kulturelle oplevelser.

Sommerhuset præsenterer sig smukt og klassisk med sort træfacade, hvide vinduesrammer og rødt tag. Hele vejen rundt om huset er der anlagt fliser, og fra stuen er der udgang til en dejlig, overdækket terrasse. Derudover får I også glæde af den store, nemme græsplæne, som omkranses behageligt af tætte hække og høje træer, og endelig får I også en carport med et udhus i forlængelse. Udestuen skaber en smuk harmoni mellem ude og inde, og her er der en helt særlig rumfornemmelse på grund af de lofthøje vinduer og rummets herlige størrelse.

Indenfor oplever I en indbydende stemning takket være det kipførte loft og det gavmilde lysindfald fra syd og øst. Hjerterummet findes i stuen, hvor der er god plads til samvær, nyere plankegulve og en charmerende brændeovn, som understreger den autentiske sommerhusatmosfære. HTH-køkkenet er cirka 15 år gammelt og har nyere hårde hvidevarer.

De tre soveværelser kan let arrangeres med flere sovepladser, så I kan have overnattende gæster på besøg, og på det fine badeværelse er der en rummelig bruseniche.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.