Vinkældergade 20, 5900 Rudkøbing

Gennemrenoveret byhus i hyggelige Rudkøbing

Det er på en af de mest populære gader helt centralt i Rudkøbing, at I finder dette aldeles charmerende byhus. Boligen er renoveret i 2020 af tømreren selv, og det indeholder to værelser, et køkken og en stue samt gode kælderrum, et badeværelse og et gæstetoilet.

Renoveringen er synlig allerede udefra, hvor tegltaget er kronen til facaden, der har fået indlagt jern, er blevet sandpudset og netpudset, inden den er malet med den smukke farve, som er specialfremstillet på Ærø. Suppleret af muret gesims og dannebrogsvinduer er udtrykket virkelig nydeligt. Indvendigt er der skiftet gulve, ordnet vægge og lofter, ligesom interiøret er opdateret.

Start med at se det stilrene køkken med hvide elementer toppet af massive asketræsbordplader. Den gule murstensvæg træder frem både her og i stuen, hvilket sætter en hyggelig stemning, og via sprossevinduerne strømmer lyset ind fra begge sider. På første sal findes de to værelser, hvor karnappen har en skøn effekt på det ene, og det er også heroppe, I finder gæstetoilettet. I kælderen har I badeværelset med bruseniche, og de to disponible rum er udført med Troldtekt-lofter. Rummene er yderst anvendelige, og det ene har egen indgang.

Gården er udnyttet til en træterrasse, så her bliver der hyggeligt med pottede planter, lyskæder og havemøbler, som danner ramme om grillmiddage i det fri.

Slå vejen forbi brostensbelagte Ramsherred med stokroser og forskelligfarvede facader, der sætter idyllen. I kan dårligt bo mere centralt med nærhed til havnemiljøet, Badeanstalten, H. C. Ørstedsparken og centrums nichebutikker samt delikatesser. Endvidere er der få minutters gang til indkøb og busforbindelser.

Kort sagt en nem og overkommelig flexbolig for livsnyderne, der hellere vil nyde Rudkøbing end bruge tid på at klippe hæk og vedligeholde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.