Strammelse Gade 30, Tåsinge, 5700 Svendborg

Fin og rummelig villa/flexbolig i Strammelse på Tåsinge

Her er muligheden for at flytte ind i denne skønne ejendom, der er dateret helt tilbage til 1890. Huset ligger på en stor og smuk grund på i alt 1.450 kvm, og selve huset har en god planløsning, der breder sig over 111 kvm. Der er en indkørsel til bilen, og bygningen er prydet med flotte bondehusvinduer, der blot understreger husets charme.

Indenfor finder I et funktionelt køkken, der er åbent og lyst. Herfra er der adgang til et mindre, disponibelt rum, som nemt kan bruges som viktualierum eller til ekstra køkkenopbevaring. Huset har tre stuer i alt. En mindre, der er ved siden af køkkenet, og to andre, som ligger i åben forbindelse med hinanden, så her kan I nemt indrette en særskilt spisestue og indrette de to store stuer som ét stort opholdsmiljø. Der er to lyse værelser, hvoraf det ene har indbygget skab med plads til opbevaring. Bad og toilet er opdelt i to forskellige rum.

Fra køkkenet træder I ud til et fint gårdmiljø med en flisebelagt terrasse. Herfra kommer I hen til skuret, der giver mange opbevaringsmuligheder og har endnu et disponibelt rum med mange muligheder. Terrassen fører jer videre ud i den store, dejlige have med en græsplæne, hvor I kan nyde de skønne omgivelser.

Fra Strammelse Gade 30 får I et hjem i et hyggeligt område med skov i nærheden og marker omkring jer. I har hverken langt til bussen, og der er ganske kort kørsel til nærmeste daginstitution og skole - ligesom det er muligt at komme til Svendborg efter blot 15 minutter i bil.

Du kan såmænd også flyve hertil fra den nærliggende Tåsinge flyveplads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.