Lønkildevej 25, Lindelse, 5900 Rudkøbing

Rummelig flexbolig/villa til den store familie i Lindelse

På skønne Langeland finder I denne rummelige villa med plads til den store familie. Boligen opvarmes af fjernvarme samt en brændeovn til at supplere, og her er mange muligheder for at sætte jeres eget præg.

Beliggenheden er ganske skøn på en lukket vej med udsigt over markerne mod øst og Hennetved Haver samt Lindeskov inden for gåafstand. Derudover er der kun få hundrede meter til bussen, mens en tur til stranden samt hverdagens fornødenheder, såsom skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder, er inden for en radius af fem kilometer.

Ejendommen er fra 1978 og har kun haft én ejer gennem tiden. Ejendommen fordeler 276 etagemeter over et stueplan, en førstesal og en god, tør kælder. Hele hjemmet er aldeles velholdt og emmer af gennemført 1970'er-stil, som I kan bibeholde eller opdatere til et mere moderne udtryk.

I stueplanet finder I en anseelig stue med masser af plads til de bløde møbler, og tilstødende udfolder køkken-alrummet sig. Endnu en stue findes på førstesalen, så I har masser af rum til at underholde gæster og endda give børnene rigelig plads til deres aktiviteter.

Foruden opholdsrummene kan I glæde jer til at indtage hele fem værelser med jeres personlige ejendele, og I har således plads til den store familie. Indret værelserne som soveværelse, børneværelser, et hjemmekontor eller måske et kreativt hobbyrum. To af værelserne er placeret i stueplan, og mellem dem ligger badeværelset. Endelig har I et gæstetoilet og et praktisk bryggers samt en god kælder med tre disponible rum. Der er også mulighed for, at etablere endnu et badeværelse på 1. salen, idet der er forberedt rørføring i skunk.

Haven afslutter herligheden på fornem vis og er aldeles nydelig og velanlagt med skønne vinranker, ferskner og figner foruden de smukkeste, farverige bede. Endelig kan I nyde tilværelsen og følge solen fra de velplacerede terrasser og altanen. Afslutningsvis har I en garage og et skur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.