Drejøvej 13, 5700 Svendborg

Velholdt etplansvilla i Svendborgs nordøstlige bydel

I et roligt, lukket kvarter står denne villa nu klar til at danne rammen om jeres boligdrømme. Den velholdte ejendom giver jer gode muligheder for at sætte jeres eget præg, og breder sig over ét plan med tre værelser, et gennemgangsværelse, et badeværelse, et bryggers, et køkken og en stor, lys stue. Udendørs venter en hyggelig, opvokset have.

Boligens hjerte er stuen, hvor dagslyset får frit spil gennem vinduespartierne, mens terrassedøren forbinder jer med udemiljøet på et splitsekund. Der er rigelig plads til at arrangere spisebordet, sofagruppen og lænestolene, og da stuen deler væg med køkkenet, er det muligt at åbne mere op og skabe et moderne køkken-alrum. Fra køkkenet er der adgang til et praktisk bryggers, som har egen indgang.

I vinkelstuen har man gode muligheder for at indrette et ekstra værelse.

Derudover indeholder boligen en værelsesafdeling med tre regulære værelser med integrerede skabe, og dertil kommer et badeværelse, som I eksempelvis kan udvide, hvis behovet er for det.

I skal glæde jer til at indtage haven, der står flot med gammel beplantning og en sydvestvendt terrasse til sommerdagene. Terrassen er overdækket og afskærmet, og på grunden står også en muret garage.

I bosætter jer i et fredeligt kvarter, og herfra er der hverken langt til hverdagens fornødenheder eller naturskønne omgivelser. Skolebørnene sendes trygt af sted til Nymarkskolen med en tilhørende idrætshal, mens de små hurtigt afleveres i daginstitution til fods. Der er også gåafstand til indkøbsmuligheder og skoven, og cyklen bringer jer nemt til gågaden, havnemiljøet og Christiansminde Strand.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.