Sterrebyvej 45, 5762 Vester Skerninge

Fantastisk landidyl nær Vester Skerninge

Drømmer I om landlig idyl med god plads, et hyggeligt lokalmiljø og udsigt til marker, bør I se nærmere på Sterrebyvej 45, som ligger mellem Hundstrup og Vester Skerninge. Her får I de perfekte rammer til en skøn tilværelse for hele familien.

Det fine, hvide bindingsværkshus med stråtag og rødsprossede vinduer er fra 1860, og stuehuset er på 164 kvadratmeter samt en uudnyttet første sal og en dertilhørende stor og dejlig grund.

Træder I indenfor, vil I straks bemærke det smukke, lyse køkken bestående af hvide elementer med udskårne fronter. Den landlige stil passer perfekt til resten af huset. I får også en stor, skøn, vinkelformet stue, hvorfra der er udsigt til have, samt en spisestue, tre værelser, to badeværelser, hvor det ene har en bruser, og det andet har bruser og badekar. I stuehuset er der også et stort fyrrum, og der er ligeledes en tilbygning med et værksted. Ydermere får I en garage. Derudover er der en stor første sal, hvor der er rig mulighed for at renovere til flere værelser. På første salen finder man også en hyggelig altan/svalegang.

Haven er meget velbeplantet, hvilket skaber en smuk og eventyrlig stemning, og I får en masse forskellige træer, buske og blomster. Derudover er der åbne græsplæner med plads til boldspil og leg, og haven lægger op til, at børn skal gå på opdagelse. Her er også et drivhus og en skøn, sydvendt terrasse.

I havner i et hyggeligt landsbymiljø med knap tre kilometer til indkøbsmuligheder og cirka fire kilometer til Vestermarkskolen og nærmeste daginstitution. Derudover får I under to kilometer til skønne naturområder som skoven, Mynderup Hestehave, og I har offentlige transportmuligheder et par hundrede meter fra matriklen.

God fornøjelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.