Gyvelvænget 5, Østerskov, 5932 Humble

Lyst, charmerende sommerhus i Østerskov

Drømmer I om et sommerhus, der er lige til at tage i brug? Så skal I se nærmere på dette hyggelige fritidshus fra 1972, som består af tre værelser, et badeværelse, en stue og et køkken. Hertil er der en skøn grund på 1.527 kvadratmeter og en dejlig udestue.

I bosætter jer på Gyvelvænget 5, hvor huset er det sidste på den blinde vej. Området er ganske attraktivt og består af en perlerække af fine sommerhuse, og takket være placeringen for enden af vejen er der den skønneste udsigt til markernes åbne vidder mod syd. Det tager under et kvarter at køre til indkøbsmuligheder i Humble, og en tur til stranden kan også let lade sig gøre, da der er under 800 meter til vandet, hvor samarbejdet mellem grundejerforeningerne sørger for, at der i sommerhalvåret er opsat badebro. Som bonus er I også tæt på både Langelands Golfklub og Langelands Lystfiskerisø.

Sommerhuset præsenterer sig charmerende med den blå træfacade. Ved siden af huset er der en carport med et skur i forlængelse, og på husets gavl ses sommerhusets navn, Ensian, som er en blå blomst, der også tiltrækker sommerfugle, hvilket udsmykningen på carporten også understreger.

Haven består primært af en græsplæne, som flere steder prydes af buske. Der er også et lille legehus og et legeområde med gynger og klatrestativ. Bålstedet inviterer til hyggelige stunder med skumfiduser og varm kakao, og på terrasseområdet i husets vinkel kan solen nydes i fulde drag.

Indenfor oplever I et særdeles indbydende miljø takket være det lyse interiør, de pæne gulve og de talrige vinduespartier, der lukker masser af dagslys ind. Stuen kan let rumme mange gæster, og køkkenet fremstår i et elegant, moderne design med sart grå, grebsfrie fronter. Badeværelset har en rigtig god størrelse og en muret bruseniche, mens de tre værelser sørger for masser af plads til overnattende gæster.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.